Inbraaksystemen

Inbraaksystemen U wilt uw huis, gezin en/of bedrijf op professionele wijze beveiligen tegen inbraak en/of brand. Dan is het belangrijk een alarmsysteem te kiezen dat bij u past. Prewest biedt u die keuze. Een adviseur van Prewest komt vrijblijvend langs en bepaalt samen met u welke beveiliging het beste bij...Lees verder »

Camerabewaking

Camerabewaking In steeds meer situaties wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Op basis van de opgenomen videobeelden kunnen daders in veel gevallen worden achterhaald en aansprakelijk worden gesteld voor de schade. Om een goed overzicht...Lees verder »

Toegangscontrole

Toegangscontrole Toegangsbeheer is vereist in vele situaties. In gebouwen, recreatieobjecten, parkeergelegenheden, etc. De voornaamste doelstelling van een goed toegangscontrolesysteem is het vooraf beperken van de toegankelijkheid van het terrein, het gebouw of bepaalde ruimte.Vrijblijvende offerte aanvragen Koppelingen Toegangscontrolesystemen kunnen gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een inbraakdetectie systeem of een werktijdregistratiesysteem. Aanwezigheidsoverzichten kunnen een...Lees verder »

Meldkamer

Meldkamer Uw alarminstallatie detecteert een ongewone situatie. Die melding komt binnen bij de alarmcentrale van G4S of SMC waar centralisten dag en nacht klaar zitten om het alarm direct op te volgen volgens uw protocol. Dit betekent vaak dat we de verantwoordelijke binnen uw organisatie bellen. Ook is het mogelijk...Lees verder »